Personal Coaching

Waar partners, vrienden en kennissen je vaak net niet kunnen helpen of gewoon lekker met je mee praten zonder je een spiegel voor te houden en confronteren met verkeerde beslissingen, geven wij extra duidelijkheid bij het creëren van een eerlijk antwoord en duidelijke visie. We draaien niet om de hete brij heen en helpen je bij het formuleren van een aanpak.

We beginnen om te bepalen waar je nu staat en helpen je met een praktische invulling waarmee je verder kan. Een invulling die overigens geheel uit je zelf komt afgestemd op je eigen grenzen en mogelijkheden en indien mogelijk net er over heen. We dagen je dus uit om nog net iets verder te reiken dan je zelf voor ogen had. Zo bereiken en overschreiden we samen nieuwe grenzen die je verder zullen helpen bij het creëren van je toekomst.

Middels energieke sessies en grappige momenten helpen we je oude gewoonten achter je te laten door dagelijkse acties uit te voeren. De snelle resultaten zullen je helpen om nieuwe gewoontes aan te leren en bij jezelf vast te zetten.

We hebben verschillende personal coaching pakketten samengesteld, voor ieder wat wils:

Om coaching voor iedereen beschikbaar te maken hebben we gekozen om specifieke pakketten op te stellen die elk soort cliënt in staat stelt om een vorm van coaching te krijgen. Persoonlijk, online, in een online groepsessie of een combinatie hiervan. Zo wordt het mogelijk om verschillende tarieven aan coaching te hangen en het voor iedereen toegankelijk maken.

meer over coaching abonnementengratis intake