realtiecoaching-large

“Passion Partners Blueprint” Relatietherapie

Passion Partners Blueprint Relatietherapie is een interactief coaching programma om je relatie te transformeren. Je leert om de 3 stappen van de ‘Passion Partners Blueprint’ in je leven toe te passen: de essentiële principes om problemen te overwinnen en gepassioneerde geliefden te worden, vrienden en zielsverwanten. Of je nu op het punt van scheiden staat, je relatie weer op wil gaan bouwen of wanneer je al een goede relatie hebt, Passion Partners Blueprint Relatietherapie is ontwikkeld om jou op jouw niveau te ontmoeten.

Waar we systematisch obstakels uit jullie relatie uitrafelen en oplossen. Of je nou met moeilijkheden uit je verleden, een schending van vertrouwen, problemen met sexuele aantrekkingskracht, geschillen omtrent opvoeding, geld, emoties zoals jaloezie en boosheid, of de angst dat de vonk niet meer in je liefde is worstelt …. wij weten hoe om te gaan met deze uitdagingen. Je zal leren om te navigeren door gevoelige problemen en conflicten met creatieve oplossingen. Ontdek waar jullie harten weer van gaan kloppen, wat jullie nodig hebben en hoe je het moet krijgen. Hoe je allebei op een nieuw niveau je liefde weer kan geven en ontvangen. Het oplossen van problemen uit het verleden en het centreren van jezelf op de emoties en relatie die je nu nodig hebt en wilt.

Lees meer

“Wil je liefde, verbondenheid, vertrouwen en intimiteit ervaren? Schrijf je in en doe 12 weken met ons mee in Passion Partners Blueprint. En leer in 3 stappen de formule voor succesvolle relaties”


SCHRIJF ME DIRECT INPLAN GRATIS INTAKE

Wat onze klanten zeggen


  • Jo-Ann haalde bij mij iets naar boven wat er eigenlijk altijd al in zat. Ik moest het alleen zelf voelen en ervaren. Met opdrachten die vaak confronterend waren heeft ze me praktische, maar altijd passend bij mij en mijn gevoel, handvatten gegeven voor verschillende situaties. Zo heb ik nu mijn angsten beter onder controle, kan ik beter omgaan met voor mij moeilijke momenten op mijn werk en in mijn relatie en ben ik me weer bewust van mijn eigen keuzes en stappen die ik wil maken in het leven.

    J.d.W
    Client
  • Dankzij de workshop van Eelco en Jo-Ann ben ik meer gaan inzien wat algemene eigenschappen zijn van vrouwen en van mannen, en hoe je op een constructieve manier kan kijken naar en omgaan met de verschillen. Jullie workshop heeft een belangrijke aanzet gegeven tot een verandering bij mij. Het is sindsdien vele malen makkelijker geworden om mijn vrouw niet negatief te interpreteren. Ik heb nu simpelweg veel meer begrip voor haar en ook veel meer waardering voor haar vrouwelijke kanten.

    Ruben
    deelnemer workshop


personalcoaching-large

Personal Coaching

Iedereen loopt tegen zaken aan in het leven waar je niet op zit te wachten. Problemen, uitdagingen, ziekte, kinderen met uitdagingen, een partner die je steeds weer niet aanvoelt en begrijpt. Of een project of promotie op werk die net niet verloopt zoals je het zelf gedacht had. Met personal coaching van Koachz helpen we je om allereerst de kracht te vinden om het aan te pakken en tevens met een praktische invulling.

Waar partners, vrienden en kennissen je vaak net niet kunnen helpen, geven wij extra duidelijkheid bij het creëren van een eerlijk antwoord en duidelijke visie. We draaien niet om de hete brij heen en helpen je bij het formuleren van een aanpak. We beginnen om te bepalen waar je nu staat en helpen je met een praktische invulling waarmee je verder kan. Indien mogelijk dagen we je zelfs uit om nog net iets verder te reiken dan je zelf voor ogen had. Zo bereiken en overschreiden we samen nieuwe grenzen die je verder zullen helpen bij het creëren van je toekomst.

We helpen je oude gewoontes achter je te laten door dagelijkse acties uit te voeren. De snelle resultaten zullen je helpen om nieuwe gewoontes aan te leren.

Lees meer

Business Coaching

Vanuit succesvolle ervaring in het sturen en groeien van ondernemingen neemt Koachz je aan de hand om allereerst te kijken waar je nu staat. Zonder te weten wat je werkelijk bent is het moeilijk om invulling te geven waar je naar toe wil. Door deze stappen in te vullen wordt steeds duidelijker hoe je moet gaan sturen op 7 verschillende vlakken om je bedrijf een succes te maken.

Lees meer

Vrouwen Coaching

Specifiek op maat voor vrouwen. Een groeps- of individuele sessie de je mee neemt op een reis om je innerlijke zelf niet alleen de welverdiende rust te geven om te ‘ontstressen’ maar ook de kennis en kunde bijbrengt om hier blijvend verandering in aan te brengen.

Lees meer

Kindercoaching

Met een ervaren gedragsspecialist helpt Koachz ouders en kinderen om hun problemen te overkomen. Deze kunnen te maken hebben met zelfvertrouwen, faalangst, nachtmerries, gescheiden ouders, verveling, uitdaging of duidelijkheid en handreikingen in de opvoeding. Zowel ouder als kind komt hier aan z’n trekken op het raakvlak van opvoeding en ontwikkeling.

Lees meer

Health Coaching

In samenwerking met een partner doe je voor 12 weken mee in het ‘Transformation’ programma. Je krijgt een personal health coach toegewezen, een echte voedings- en fitnessdeskundige die je met een op maakt gemaakt programma aan de slag zet. Wekelijks is er contact om …

Lees meer