Strategische Interventies met Koachz

Whether you are stuck in your plans, in the execution or you wonder if you got what it takes. Ever catch yourself in the same discussions with your partner time and again. Do you not feel understood or does she get annoyed when you offer great solutions to problems? Or do you just need more passion in your live and relationship. Then it is time for a strategic intervention by Koachz.

We, Eelco & Jo-Ann are Koachz. Together with a worldwide network of Strategic Intervention Coaches, we use simple and effective strategies to create breakthroughs in your live. We have been trained by the founders of Strategic Intervention: Anthony Robbins, Cloe Madanes and Mark & Magali Peysha at the ‘Center for Strategic Intervention’.

Passion Patterns

Passion Patterns Relationship Coaching is an interactive program designed to transform your relationship. You will learn to apply 10 different Passion Patterns to your live: the essential principles to overcome problems and become passionate lovers, friends and soulmates. Whether you are at the brink of divorce, you are planning to get back together or you already have a great love live …

learn more

Personal Coaching

Iedereen loopt tegen zaken aan in het leven waar je niet op zit te wachten. Problemen, uitdagingen, ziekte, kinderen met uitdagingen, een partner die je steeds weer niet aanvoelt en begrijpt. Of een project of promotie op werk die net niet verloopt zoals je het zelf gedacht had. Met personal coaching van Koachz helpen we je om allereerst de kracht te vinden om het aan te pakken en tevens met een praktische invulling.

lees meer

Kindercoaching

Een Gedragsspecialist voor ouders die vastlopen met hun kinderen of kinderen die vastlopen met zichzelf. Kinderen vertonen vaak gedrag waarvan ouders niet meer weten wat ze er mee moeten. Op school hebben ze geen tijd om daar ook nog aandacht aan te besteden. Bij Koachz kunnen we met een gedragsspecialist helpen. Elk gedrag heeft een functie en die functie kunnen we achterhalen. Met eenvoudige strategieën voor …

lees meer


“Kleine inspanningen kunnen in de loop van de tijd significante resultaten produceren.”
-Devin G. Durant


GRATIS INTAKEKIES EEN COACHING PAKKET

Wat feiten over onsEnergiek

Gezonde humor, een vriendelijk woord, actie en goede beweging tijdens onze sessies om in de juiste vorm te komen zijn eerder standaard dan uitzondering. Op deze manier creëren we de juiste sfeer om te leren, jezelf te motiveren en te groeien.

Betrouwbaar

Veiligheid en een betrouwbare omgeving is natuurlijk een vereiste voor een diepgaand persoonlijk gesprek. Zonder die voorwaarden als fundament kan er niet gewerkt worden aan een vertrouwensband tussen cliënt en coach.

Gefundeerd

Strategische Interventie bevat technieken die voortkomen uit bewezen patronen van gedragsverandering en inmiddels in zeer veel verschillende situaties succesvol worden ingezet. Omdat ze gebaseerd zijn op eenvoudige stappen zorgen ze voor blijvende verandering.


Wat onze klanten zeggen


  • Jo-Ann haalde bij mij iets naar boven wat er eigenlijk altijd al in zat. Ik moest het alleen zelf voelen en ervaren. Met opdrachten die vaak confronterend waren heeft ze me praktische, maar altijd passend bij mij en mijn gevoel, handvatten gegeven voor verschillende situaties. Zo heb ik nu mijn angsten beter onder controle, kan ik beter omgaan met voor mij moeilijke momenten op mijn werk en in mijn relatie en ben ik me weer bewust van mijn eigen keuzes en stappen die ik wil maken in het leven.

    J.d.W
    Client
  • Dankzij de workshop van Eelco en Jo-Ann ben ik meer gaan inzien wat algemene eigenschappen zijn van vrouwen en van mannen, en hoe je op een constructieve manier kan kijken naar en omgaan met de verschillen. Jullie workshop heeft een belangrijke aanzet gegeven tot een verandering bij mij. Het is sindsdien vele malen makkelijker geworden om mijn vrouw niet negatief te interpreteren. Ik heb nu simpelweg veel meer begrip en waardering voor haar.

    Ruben
    Deelnemer Workshop