Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /var/www/vhosts/koachz32/public_html/wp-includes/functions.php on line 4187 Kindercoaching | Koachz | Strategic intervention

Kindercoaching

Kindercoaching met een gedragsspecialist voor ouders die vastlopen met hun kinderen of kinderen die vastlopen met zichzelf. Kinderen vertonen vaak gedrag waarvan ouders niet meer weten wat ze er mee aan moeten. Op school hebben ze geen tijd om daar ook nog aandacht aan te besteden. Bij Koachz kunnen we met een gedragsspecialist helpen. Elk gedrag heeft een functie en die functie kunnen we achterhalen. Met eenvoudige strategieën voor ouder of kind kunnen we gedrag veranderen.

Met een ervaren gedragsspecialist helpt Koachz ouders en kinderen om hun problemen te overkomen. Deze kunnen onder andere te maken hebben met zelfvertrouwen, faalangst, nachtmerries, gescheiden ouders, verveling, uitdaging of duidelijkheid en handreikingen in de opvoeding. Zowel ouder als kind wordt hierbij ondersteund op het raakvlak van opvoeding en ontwikkeling.

Wij gaan aan het werk met de gedachte dat elk gedrag van een kind een functie heeft. Wanneer we weten wat het kind probeert te bereiken en welke overtuiging het heeft om daar het bijbehorende gedrag bij te gebruiken, kunnen we werken aan verandering. Het aanleren en vastzetten van nieuwe overtuigingen en het leren om hier op een andere manier over te communiceren zal het kind helpen om het gedrag aan te passen wanneer dat noodzakelijk is.

Het kan ook zomaar zijn dat de ouders niet begrijpen wat het kind probeert te zeggen. In dat geval ligt de noodzakelijke gedragsverandering niet bij het kind maar bij de ouder of verzorger. Ook dan doen wij uiteraard ons best om hier bij te helpen. In de meeste gevallen zijn we in ieder geval in staat om een verbetering tot stand te brengen waarmee ouder en kind vooruitgang kunnen maken.

Warning: include(/var/www/vhosts/koachz32/public_html/wp-content/plugins/js_composer/config/containers/shortcode-vc-column-inner.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/koachz32/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-wpb-map.php on line 756 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/koachz32/public_html/wp-content/plugins/js_composer/config/containers/shortcode-vc-column-inner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php55/pear') in /var/www/vhosts/koachz32/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-wpb-map.php on line 756