Kracht van de Vrouw
Lotusbloem

ontdek je innerlijke kracht

video placeholder

Ga nu over tot actie voordat deze aanbieding verloopt!

Schrijf me direct in ▹

Wat kan ik verwachten

Het is nu echt even tijd voor jou. Op deze dag kom je meer te weten over jezelf en herontdek je je passie. Voor alle vrouwen die meer grip op hun eigen leven willen, zichzelf willen ontwikkelen of om zaken weer duidelijk op een rijtje te krijgen.  Leer eenvoudige strategieën om bij jezelf te blijven en jezelf niet kwijt te raken in de dagelijkse bezigheden. 

Vind weer passie

(Her)ontdek je innerlijke kracht. Wat vind je echt leuk? Waar gaat je hart sneller van kloppen en krijg je een glimlach op je gezicht. 

Ontdek verborgen uitdagingen die je momenteel in de weg staan.

We hebben allemaal zaken die ons weerhouden van wat we echt leuk vinden. Vaak hebben we de beste redenen hiervoor maar zijn we ons daar niet eens van bewust. Tijdens deze sessie nemen we die eens goed onder de loep om je verder te helpen.

Nieuwe inspirate en energie

Leer van elkaar en de anderen in deze groep. Ontvang ideeën en strategieën om voor jezelf een blijvend verschil te maken. Je zal deze sessie hernieuwd verlaten, met nieuwe inspiratie en energie om in het leven te staan.

"Het is me nu duidelijk dat ik met kleine stapjes al kan bijdragen om mijn grotere doel te halen. Ik kan mijn sterke kanten inzetten om mijn zwakkere kanten te ontwikkelen en zo mijn gewenste rol bereiken."

Tjitske Veldkamp - Participant

"Een heerlijke ontspannen dag vol aandacht. Was fijn van elkaar te horen en met elkaar te delen en even stil te staan bij jezelf."

Hellen B. - doTerra

Ga nu over tot actie voordat deze aanbieding verloopt!

Schrijf me direct in ▹

Je hebt niets te verliezen met mijn persoonlijke garantie.

Wanneer je halverwege de workshop nog geen nieuwe ontdekkingen hebt gedaan of strategieen hebt geleerd om aanpassingen te maken en nieuwe ontdekkingen te doen krijg je je geld terug wanneer je je werkboek weer inlevert.