‘Kracht van de vrouw’ vrouwencoaching

De kracht van de vrouw. Een groeps- of individuele sessie die je mee neemt op reis om je innerlijke zelf niet alleen de welverdiende rust te geven om te ‘ontstressen’ maar ook de kennis en kunde bijbrengt om hier blijvend verandering in aan te brengen.

Vrouwen hebben het van nature nodig om over hun bezigheden en problemen te kunnen praten. Niet iedereen heeft een partner om dat te doen of waar dat op een makkelijke manier mee kan. ‘Voor de kracht van de vrouw’ schept hier de gelegenheid voor.

meer event info

Tussen alle verantwoordelijkheden met een vriend, vriendin, echtgenoot, kinderen, werk, wassen, sporten, halen, brengen, eten koken, afvallen, organiseren, verzorgen, leiden, welke je je ook maar aangetrokken of herkenbaar bij voelt het brengt spanning en stress. De controle die je wilt houden levert alleen maar meer spanning op en maakt je kortaf en hard. Hoe zorg je voor die vrouwelijke flow, die natuurlijke liefde en sexy uitstraling die jou weer vrouw maakt zonder al die stress en controle.

‘Voor de kracht van de vrouw’ (groeps)sessies geven je de gelegenheid om te bespreken wat je op het hart ligt onder begeleiding van een coach. Naast het bespreken kan die er voor zorgen dat je er ook nog op kan reflecteren.  Je leert strategieën aan om op een goede manier om te gaan met zaken die op je af komen op je werk, in je relatie of gewoon in het sociale leven.


Even tijd voor jezelf!
Herontdek je innerlijke kracht en vind jezelf weer terug. 5 sessies om helemaal bij te komen.


geef je direct op